Clash Royale, Brawl Stars i Fortnite na Games.conu – Telenor Stage

Clash Royale, Brawl Stars i Fortnite na Games.conu – Telenor Stage

Telenor i RUR vas pozivaju da dođete na veliki Clash Royale, Brawl Stars i Fortnite turnir na ovogodišnjem Games.conu. U sklopu Telenor Stejdža održaće se 3 turnira, od 6-8 decembra, tako što će se svaki dan biti posvećen jednoj igri.

Kotizacija za turnir iznosi 700 dinara, i obezbeđuje vam ulaznice za sva tri dana Games.con 2019 festivala. Za Brawl Stars ekipe kotizacija iznosi 2100.

Svaka igra će imati posebni nagradni fond, koji iznosi po 1500EUR:

  1. mesto – 800EUR
  2. mesto – 400EUR
  3. mesto – 300EUR

Uplatnica se popunjava na sledeće podatke:

Ime i prezime: Ime i prezime
Svrha uplate: Telenor Stage – Brawl Stars/Clash Royale/Fortnite
Primalac: Jaymz, Molerova 6, Beograd, Srbija
Broj računa: 205 – 181634 – 35
Iznos: 700 dinara
Pošaljite obavezno fotku uplatnice ili ebanking pdf/screenshot na gamescon@rur.rs
OBAVEZNO OKAČITE SLIKU UPLATNICE (ILI EBANKING SKEN) UZ PRIJAVU. PRIJAVE BEZ SLIKE UPLATNICE (ILI SKENA) NEĆE BITI VALIDNE I NEĆETE BITI PRIHVAĆENI ZA UČEŠĆE NA TURNIRU!

Ovaj događaj otvaramo Fortnite turnirom, koji će početi 06.12 u 12h. Sledećeg dana ćemo ugostiti Clash Royale igrače, da bi 08.12 zatvorili ovaj turnir velikim Brawl Stars takmičenjem. Svaki turnir počinje u 12h.

Vaše prijave možete ostvariti pomoću ovog formulara ili u prilogu ispod. Svi igrači zainteresovani za Brawl Stars turnir mogu da se prijave solo i na licu mesta će biti raspodeljeni u ekipu. Svi igrači koji žele da se prijave kao ekipa, mogu da se prijave putem OVOG LINKA!

Prijave traju do 04.12 kada će svi prijavljeni dobiti email o preostalim informacijama. SVI TURNIRI ĆE SE IGRATI NA TELEFONIMA, UKLJUČUJUĆI I FORTNITE!

Za više informacija obratite nam se na:
RUR Facebook stranici
Discord kanalu RUR Esports kanal #general
–mejl adresi redakcija@rur.rs

Related Articles