Najgori peč u istoriji League of Legendsa – bagovi na sve strane

Najgori peč u istoriji League of Legendsa – bagovi na sve strane

Danas smo svedočili jednom od najgorih prvih dana novog peča u League of Legends istoriji. Mnogobrojni bagovi muče igrače širom sveta, nakon današnjeg izlaska najnovijeg peča 9.14. Riot je odlučio da onemogući ranked, dok ne pronađu rešenje.

Odmah nakon što je peč stigao na servere, igrači su prijavljivali velik broj bagova vezan za neke heroje, kao i nekoliko runa koje prosto nisu radile. Annie, Mordekaiser i Qiyanna su potpuno onemogućeni za igru. Ovo je, pak, bio samo početak problema za Riot.

Na League of Legends subredditu prijavljeno je preko 15 šampiona sa bagovima, kao što su Zed, Pyke, Sylas,Galio i Zoe. U pitanju su bili ogromni problemi: Zedova senka nije bacala šurikene, Pykeov ult je ubio svog saigrača i Galio koji sa E magijom prolazi kroz heroje su samo neki od primera.

Phase Rush, Electrocute, Manaflow Band i Summon Aery rune ili uopšte nisu radile ili su bile potpuno izbagovane da su bile beskorisne. Takođe, prijavljeno je i nekoliko ajtema koji nisu adekvatno radili, kao što su Trinity Force i Spellthief’s Edge.

Još uvek nije jasno šta je bio uzrok silnih nevolja. Današnji peč je bio jedan oda najvećih ove godine, stoga nije toliko čudno da je došlo do ovakve situacije. Nažalost i dalje se ne zna koliko će vremena biti potrebno Riotu da reši sve probleme, te jedino moramo da ostanemo strpljivi.

Related Articles