Echo Fox uspeo da se domogne poslednjeg mesta u plej-ofu LCS lige

Echo Fox uspeo da se domogne poslednjeg mesta u plej-ofu LCS lige

Sve se svelo na poslednji dan regularnog dela prolećne sezone severnoameričke LCS lige. Echo Fox je uspeo da nadmaši prvoplasirani Team Liquid u prvom meču poslednje nedelje, a sinoć su se suočili sa ekipom CLG, koja ima identičan skor kao i oni (7 – 10). Duel je bio prekretnica za oba tima, ko pobedi, nastavlja dalje, dok gubitnik ispada iz lige.

Partija je počela invejdom od strane ekipe CLG, koji je rezultirao first blood-om za Rejmond ’’Wiggly’’ Grifina. Gejm je od starta išao vrlo agresivnim tempom. CLG je imao kompoziciju sa izuzetno mnogo potencijalne štete, obzirom da su imali Neeko na topu, Zoe na midu i Luciana za AD kerija. Iako su imali nekoliko kilova manje, rana faza partije je otišla u njihovu korist.

Echo Fox jen isforsirao timfajt na mid lejnu, nakon što su uhvatili Tristan ’’PowerOfEvil’’ Šragea. Borba se završila trostrukim kilom za Apollo Pricea i Infernal zmajem za Echo Fox, što im je donelo prednost u goldu. Echo Fox je nastavio da guši CLG, negirajući im vidljivost na mapi, usled čega su uspeli da naprave četiri kila i uzmu Barona.

U poslednjem timfajtu kod neksusa ekipe CLG, Apollo je napravio prvi pentakil u ovogodišnjoj LCS sezoni, nakon što je Echo Fox dajvovao fontanu. Ovo je četvrta pobeda za redom za Echo Fox, koji je obezbedio mesto u plej-ofu. U prvoj rundi završnice očekuje ih TSM, u duelu koji će se odigrati u best of 5 formatu.

Related Articles