HS: Posetite specijalne Fireside Gathering događaje i igrate sa novom ekspanzijom pre nego što izađe!

HS: Posetite specijalne Fireside Gathering događaje i igrate sa novom ekspanzijom pre nego što izađe!

Nova Hearthstone ekspanzija, The Boomsday Project, zvanično izlazi 7. avgusta, ali ukoliko baš želite da otvorite vaše packove ranije, Blizzard je organizovao seriju specijalnih događaja, odnosno Fireside Gatheringa, gde ćete moći da otvorite svoje nove packove i igrate se sa vašim kartama nekoliko dana ranije.

Na ovim događajima ćete moći da otvorite sve vaše The Boomsday Projetc packove koje ste preorderovali, i moći ćete da igrate sa svim kartama koje otvorite, ali nećete moći da ih kraftujete ili disenčentujete dok ekspanzija zvanično ne izađe.

Osim ranog otvaranja novih karata i igranja sa njima, Blizzard je pripremio i specijalni Tavern Brawl, koji će takođe biti dostupan samo na ovim Fireside Gathering događajima.

Ovi Fireside Gatherings će se održati za vikend 4. i 5. avgusta na brojnim lokacijama širom Amerike, Evrope i ostatka sveta, ali pošto nas opet ipak najviše interesuje Evropa, mi vam ispod prenosimo listu lokacija, zajedno sa linkovima na koje samo kliknete i odveće vas na stranicu sa svim detaljima i uputstvima u vezi tog događaja.

Eto taman prilike za neko vikend putovanje, nama je recimo najbliža Budimpešta, možda i odemo.

Related Articles