Sve što treba da znate o Legends of Runeterra – Poznat datum izlaska

Sve što treba da znate o Legends of Runeterra – Poznat datum izlaska

Nakon duže pauze i novogodišnjih praznika Riot Games se konačno oglasio u vezi sa njihovom novom video igrom – Legends of Runeterra. Glavni dizajner Endru Jip i jedan od glavnih producenata, Džef Džu su u novom klipu pričali o svim stvarima vezanima za novu igru, kao što su datum izlaska, ranked i buduće ekspanzije.

Ono što je najvažnije, igra će ući u Open Betu već 24. januara, što znači da će biti otvorena za svakoga. U klipu, izjavili su da je ideja bila da u januara bude puštena closed beta, ali da su nakon pritiska javnosti i fanova odlučili da otvore servere za sve zainteresovane.

Ranked će biti spreman već na početku i funkcionisaće slično kao i u League of Legends-u. Postepeno ćete povećavati rankove i divizije, dok će Master biti najviši, jedino što će vas ovde porazi malo manje koštati, pošto neće postojati opcija gubljenja rankova. Ipak, sezone će se mnogo brže menjati nego u LoL-u, tako da možemo da očekujemo velike promene na vrhu u svakoj novoj sezoni.

Što se tiče trošenja novca na igru, kao što smo videli tokom prve dve beta faze, igra je veoma darežljiva kada su u pitanju kartice. Ako uporedimo sa Hearthstonom, mnogo je lakše doći do željenih karata, pošto neće biti packova, već se karte kupovati individualno.

Kao što je i ranije rečeno, Riot će dodati još regija u igru i ovih 6 trenutnih nisu konačne. Izlaskom novih ekspanzija, dobijaćemo nove regije, što znači da stižu i novi heroji. Planirano je da dobijemo nekoliko ekspanzija u 2020. godini.

Sve karte koje otvorite tokom beta verzije, neće biti obrisane kada igra budu i zvanično izašla.

Related Articles