TI1 Na’Vi i TI3 Alliance sastavi na okupu za Midas Mode 2

TI1 Na’Vi i TI3 Alliance sastavi na okupu za Midas Mode 2

Kada je Valve objavio da će se prve Major/Minor kvalifikacije poklopiti sa Midas Mode 2 turnirom, niko nije očekivao od ovog turnira da će uspeti da privuče vrhunske ekipe. Ipak, danas smo dobili novi trailer iz kojeg vidimo da nas na Midas Modu čeka itekako veliki broj vrhunskih timova. Za najveće Dota 2 fanove, najlepša vest je definitvno to što će moći još jednom da gledaju stari sastav Na’Vi-a i Alliance-a, koji su dominirali ranijim fazama profesionalne scene.

Odmah na početku saznajemo da će se na turniru takmičiti nepromenjeni sastav OG-a. Osvajači dva Internationala su najavili da će otići na malo duži odmor, ali ipak kako stvari stoje, to će biti tek po završetku Midas Mode-a.

Nakon toga najavljene su četiri ekipe iz Severne i Južne Amerike. Momci koji su na Internationalu igrali pod organziacijom Infamous, dobili su priliku da još jednom prikažu svoj kvalitet. J.Storm dolazi u skoro nepromenjenom sastavu sa TI kvalifikacija, dok Beastcoat još uvek nije potvrdio svoje igrače za ovaj turnir. Poslednja preostla ekipa iz Severne Amerika je Fighting Pepegas, nova petorku koju je osnovao EternalEnvy.

Iz Azije gledaćemo nekoliko vrhunskih ekipa, kao što su Fnatic i Vici i Ehome, dok će četvrta ekipa iz Azije biti Burning Legion, petorka legendarnog kineskog igrača Burninga. Ehome je za ovaj turnir pripremio čak 7 igrača, a sa druge strane tu je VG, koji još uvek nije pronašao zamenu za Fade-a.

Za sam kraj ostavljena je prava poslastica. Osvajači prvog Internationala su ponovo na okupu. Dendi i Puppey će zajedno sa XBOCT-em, Artstylom i LightofHeaveom probati da osvoje još jedan turnir. Odmah nakon toga potvrđena je i postava Alliance-a. Ne prava trenutna petorka, već ona koja je osvojila treći po redu International. Ekipa koju čine Loda, s4, AdmiralBulldog, EGM i Akke će kao i Na’Vi da se udruži još jednom sa ciljem da doda još jedan trofej na svoju policu.

Ovaj fantastični turnir bi trebao da počne 24. septembra i trajaće sve do 2. oktobra. Ekipe će se boriti za nagradni fond od $150,000, koji su u ranijim iteracijama ovog turnira uglavnom dato u dobrotvorne svrhe.

Related Articles