OG ubedljiv protiv Infamousa, Virtus Pro remizirao sa RNG-em

OG ubedljiv protiv Infamousa, Virtus Pro remizirao sa RNG-em

Polako se privode kraju drugi mečevi grupe B u kojima smo videli pobedu OG-a nad Južnoamerikancima i Virtus Pro koji nije uspeo da savlada Royal Never Give Up.

Šampion prošlogodišnjeg Internationala u ovaj ponovo ulazi kao autsajder. Ipak, protiv možda i najslabije ekipe na turniru nisu imali previše problema, jer su uspeli da završe dva meča za manje od sat vremena. Agresivna igra OG u prvom meču odgovaraja je Cebu i njegovom Natures Propheru koji se potrudio da pokupi što više kilova. Uz Aninu pomoć OG je kontrolisao tok meča, a tačku je stavio u 33. minutu. Drugi meč bio još ubedljiviji, a OG je slavio za manje od 20 minuta. Ono što je bilo zanimljivo je to što smo ponovo gledali Jeraxa na Invoker supportu.

Virtus Pro je bio izraziti favorit protiv RNG-a, ali Kinezi su prikazali da su spremni da se bore. Prvi okršaj nije bio toliko uzbudljiv, jer nismo gledali previše kilova, iako je trajao 40 minuta. Drugi meč je bio potpuno drugačiji. RNG je igrao agresivno, a Setsu na Outworld Devoureru je bio potpuno nezaustavljiv. Malo po malo, rušili su protivničku bazu, da bi oko 43. minuza zabeležili veoma važnu pobedu.

OG i VP se trenutno nalaze na vrhu grupe B sa skorom 3-1. RNG ima jednu pobedu i 3 poraza, dok je Infamous i dalje bez pobede.

Related Articles