Kolege besne na Coldzeru zbog kontraverznog intervjua

Kolege besne na Coldzeru zbog kontraverznog intervjua

Dvostruki osvajač nagrade za najboljeg CS:GO igrača godine, Marselo ”coldzera” David je jujuče u jednom intervjuu podelio nekoliko vrlo interesantnih detalja iz svoje dosadašnje karijere, nakon čega njegove kolege i nisu bile baš oduševljene.

13. avgusta za jednu brazilsku novinarsku kompaniju, Coldzera je pričao o svojoj karijeri, kao i o iskustvima sa mnogim drugim saigračima. Ipak, mnogo koelge nisu bile zadovoljno odgovorom, pa su vrlo brzo prokomentarisali da su njegove izjave lažne.

Jedan od prvih kolega koji je odreagovao, bio je njegov bivši saigrač Gustavo ”SHOWTIME” Gonkalveš, koji ubrzo nakon intervjua postavio nekoliko nezadvoljnih tvitova. On je negirao Coldzerine izjave da je više voleo da igra druge igrice od CS:GO-a i da nije hteo da prihvati savete od saigrača i trenera. Cold je takođe dodao da je Showtime najlošiji saigrač sa kojim je igrao.

Na komentar da ga je Stewie2k naterao da ostane u MIBR, ubrzo nakon toga i amerikanac prokomentarisao: ”To uopšte nije cela priča. To što je Cold rekao je glupavo. Ne znam zašto govori te stvari, sam sebi nanosi štetu”.

Cold je takođe izjavio kako je zvezdi Astrlia, Devicu porastao ego i da je psotao snob. ”Razgovarao sam oko toga sa njim, što je rezultiralo njegovim plakanjem i izivinjenjem”.

Ubrzo nakon toga i Device je ostavio svoj komentar: ”Ne sećam se nikakvih suza, ali se sećam da nisam hteo da razgovram sa tobom. Sad si me podsetio zašto”.

Coldzera je takođe izjavio da je Zeus najgori igrač protiv kojeg je igrao i da je Taco najbolji saigrač, dok bi najviše voleo da zaigra sa Nikom. Ostali igrači se još uvek nisu izjasnili povodom njegovih kritika.

Related Articles