Clash Royale sezona 2 je pred vratima

Clash Royale sezona 2 je pred vratima

Nova sezona ove fenomenalne mobilne igre samo što nije počela, a ona će zvanilno biti objavljena kasnije u toku dana kada će se u CR-u pojaviti brojne nove interesantne stvari koje ste jedva čekali da vidite.

Nova sezona doneće novu arenu za borbu nazvanu Shipwrecked i u njoj će se odigravati većina bitaka u kojima ćete učestvovati. Pass Royale sada ima 35 tirova koje možete otključati, takođe osveženi letnjim motivima koji će vašoj armiji dati sasvim novi izgled. Takođe biće ubačeni i novi emote-ovi, a po prvi put na emote-u će se naći i kralj koji je i zaštitni znak ove igre. Interesantno je da je igrica lansirana 2016. godine, a da ovaj emote izlazi tek nakon 3 godine iako sus vi očekivali da se to desi mnogo ranije. Kada igrač dostigne 35. tir zagarantovano dobija jednu legendarnu kartu, a kao što ste i navikli na svakom levelu vas očekuju razne nagrade u vidu kovčega i para.

Fisherman, najnovija karta u ovoj igri uskoro će biti dostupna svima, dok ćete nju i Cannon, Cannon Cart i Goblin Cage moći da otključate trofejnim putem.

Napokon, ono što smo svi čekali u ovom apdejtu će doći i do preko potrebnom balansa. Magic Archer i P:E.K.K.A. dobijaju dosta promena, dok će Fisherman dobiti ogroman baf. Takođe, Lumberjack, Barbarian Barrel, i Valkyrie će dobiti veliki nerf što će ovu igru učiniti još lepšom za igru.

Related Articles