Skinovi koji vam daju “blagu” prednost | 2. deo

Skinovi koji vam daju “blagu” prednost | 2. deo

Kao što smo vam prošle nedelje obećali, danas nastavljamo serijal tekstova o skinovima koji će vam dati prednost u League Of Legends-u. U prošlom tekstu smo vam naveli 5 skinova koji su najčešće spominjani kada se govori o ovoj temi, ali pored njih naravno postoje i drugi skinovi koji će vam takođe dosta pomoći.

U današnjem članku ćemo opisati novih 5 skinova.

Prvi skin o kome ćemo danas pričati je Deep Terror Thresh. Ovaj skin vam daje prednost samo ukoliko to znate da iskoristite. Naime, početak animacije za recall i za prvi magiju je isti tako da sa tom cakom potencijalno možete da isforsirate flash ili heal vašeg protivnika.

Sledeći skin koji je vredan pomena je Eternum Nocturne. Što se njega tiče, on nema nikakvu promenu u animaciji ili magijama, ali su mu zvukovi za svaku magiju znatno glasniji pa time možete eventualno zaplašiti ili iznenaditi neprijateljskog heroja ili čak ceo tim.

Steel Legion Lux je takođe jedan od skinova čije su animacije dosta drugačije nego na podrazumevanom izgledu ovog heroja. Ovde se radi o tome da je izgled njene prve magije i običnog udarca gotovo isti. Sa obzirom na to da njena prva magija ima moć da vas zarobi na par sekundi, ovo nije ni malo naivna prednost jer vaš protivnik nikada neće znati čemu može da se nada.

Danas smo rešili da se fokusiramo na suportove i džanglere, tako da  sledeći skin o kome ćemo pričati je Santa Gragas. Da biste iskoristili ovu prednost morate zaista dobro da poznajete heroja. Naime, prednost ovog skina se ogleda u tome što je njegovo burence dosta manje i ukoliko ga aktivirate u toku bacanje ove magije, vaš protivnik može pomisliti da je domet dosta manji nego što zapravo jeste.

Svi igrači koji mejnuju Aniviu znaju da je definitivno najteži deo farmovanje, a pogotovu ukoliko se kripovi nalaze ispod kule. Međutim, ovaj problem je delimično rešen pojavom Blackfrost Anivia skina. Naime, on vašu animaciju napada znatno ubrzava i time vam znatno olakšava “last hitovanje” kripova.

Related Articles