Riot ubacio nove mehanike protiv mobilnih heroja

Riot ubacio nove mehanike protiv mobilnih heroja

Postoji pregršt novijih heroja u League of Legendsu, koji su neverovatno naporni zbog odlične mobilnosti. Riot zato odlučuje da implementira promene na Ahri, Poppy i Cassiopeiai u peču 9.14, kako bi donekle kanterovali heroje koji nam često iskliznu.

’’Obzirom da je mobilnost jedna od najistaknutijih atributa mnogih popularnih heroja, odlučili smo da povećamo snagu i broj anti-mobility ocija protiv njih. Ovo bi trebalo da otvori vrata za Ahri, Cassiopeiau i Poppy, heroje koji će moći da nadigraju neprijatelje koji imaju dobru escape mehaniku’’, kaže Riot.

Ahri

Od sada, Ahri će moći da zaustavi heroje koji su već krenuli da dešuju sa svojom Charm (E) magijom. Bonus šteta koju pruža će takođe biti povećana, tako daće igrači biti nagrađeni ukoliko pogode ovu magiju na meti koja je u pokretu.

 

Cassiopeia

Cass je dobila nekoliko promena na sovjim W i E magijama. Miasma (W) više neće imati minimalni rejndž. Magija sada ima manji rejndž za cast i veći kuldaun na početku: sa 18/17.5/17/16.5/16 na 24/21/18/15/12 sekundi.

Njena Twin Fang (E) magija takođe je izmenjena. Sada se leči za 75% manje ukoliko otruje minione ili manja čudovišta. Magija takođe radi 13/16/19/22/25% od njenog AP-a, u zavisnoti od ranka.

 

Poppy

Njena Steadfast Presence (W) magija je sada još korisnija protiv mobilnih heroja. Ne samo da zaustavlja neprijatelja da dešuje ili baci bilo koju magiju koja daje movement, već ih sada usporava za 25% na dve sekunde i daje grounded efekat. Takođe daje Poppy 35% MS-a u periodu od 2 sekunde, što će je učiniti intersantnim pikom u meti gde su popularni visoko mobilni šampioni.

Related Articles