PUBG mobile dobija novu pušku

PUBG mobile dobija novu pušku

PUBG mobile update 0.13.5 je izašao danas nakon 7 dana beta testiranja. Ovaj peč nam donosi brojne nove stvari, a neke od važnijih su nova puška koja će biti dostupna za igru i sezona 8 koja upravo počinje. Što se nove puške tiče to će biti SMG pod nazivom PP-19 koji će koristiti municiju kalibra 9mm i imaće 53 metaka u šaržeru. Ova puška će za sada biti dostupna na mapama Erangel i Vikendi, ali je veoma uskoro možemo očekivati i na svim ostalim mapama. 

Takođe, nakon ove lepe vesti za sve igrače, donosimo vam još jednu dobru vest, ali samo za korisnike koji su za svoj telefon odvojili malo više novca. Naime, PUBG mobile dobija novu funkciju u podešavanjima koja će igračima sa boljim telefonima omogućiti da znatno povećaju svoj FPS, što će im dati vidnu prednost u odnosu na ostale igrače.

Ukoliko ste aktivan igrač mobilne verzije PUBG-a preporučujemo vam da ovaj peč skinete najkasnije do 22. jula jer će vas čekati nagrada u vidu 1880 BP-a kao i novi skin za padobran.

Season 8 kozmetika koja uključuje odeću sa motivima mora još uvek nije dostupna ali se očekuje da će u narednih par dana i ona moći da se kupi.

Related Articles