Virtus Pro će braniti svoju titulu u Hamburgu

Virtus Pro će braniti svoju titulu u Hamburgu

ESL One u Hamburgu je prvi Dota 2 turnir koji će se održati nakon Internationala, a kao i prošle godine, prva ekipa koja je dobila poziv je Virtus Pro. Jedna od najboljih svetskih Dota 2 ekipa, u oktobru imaće priliku da brani titulu koju je osvojila prošle godine.

Upravo se završila još jedna DPC sezona, u kojoj je ruska ekipa dokazala da je jedna od najboljih na svetu, osvojivši 13,500 DPC poena, kao i Major u Kualalumpuru krajem prošle godine. Virtus Pro je takođe prva ekipa koja je dobila poziv na ESL One turnir u Birmingemu, koji je ipak kasnije odbila, kako bi se fokusirala ja Majoru u Moskvi.

ESL One u Hamburgu će se održati Barclaycard Areni od 25-27. oktobra, izuzev grunpe faza, koja će se održati par dana ranije. Dok još uvek ne znamo ko će biti protivnici Virtus Pro-a, znamo da će bar oni imati priliku da brante titulu, koja će verovatno biti i prva u narednoj sezoni. Turnir će pored svog nagradnog donda od $300,000, takođe biti i domaćin Cosplay takmičenja, kao i Underlords turnira za sve posetioce, čiji će nagradni fond iznositi $5,000.

Related Articles