TOP 5 najboljih poteza ESL One-a u Kelnu

TOP 5 najboljih poteza ESL One-a u Kelnu

Juče se završio jedan od najvećih CS:GO turnira godine, ESL One u Kelnu, na kojem je Team Liquid na kraju izašao kao pobednik. Kao i svaki put kada se održava jedan turnir ovakvog kvaliteta, nađe se pregršt prelepih poteza. Stoga, najbolji svetski igrači su se još jednom potrudili da nam prirede fantastičnu zabavu, a mi smo se fokusirali da izvučemo neke najbolje poteze, kako bi i vi mogli još jednom, ili po prvi put da uživate u njima.

Na mestu broj 5. izdvajamo jedan potez sa samog početka takmičenja. Electronic nam je ovde samo još jednom dokazao koliko je strpljenje nekada bitno u CS:GO-u, a ovde je to isto strpljenje rezultiralo sjajnim preokretom, koji Na’Vi-u doneo pobedu nad Mousesportsom.

Na mestu broj 4. izdvajamo potez sa samog kraja turnira. Ovaj fantastičan clutch Elige-a u situaciji 1v2 vredan je preko $1 miliona, a to mu pritom nisu jedini njegovi fragovi u toj rundi. Pri rezultatu 14-9 na Miragu, Vitality je imao priliku da napravi seriju, koja bi ih možda vratila u meč. Ipak, Elige se potrudio da rasturi sve nade Francuza na startu. Nakon ove runde, poslednja je bila rutinska.

Na mestu broj 3. nalazi se ključan clutch Nitra, koji je pobedom u ovoj 1v3 situaciji, omogućio svojoj ekipi da se povrati iz velikog zaostatka. Na’Vi je imao prilku da zatvori prvu mapu u svoju korist, ali želja S1mple-a da ponizi svog protivnika umesto da završi mapu, koštala ih je pobede u ovom duelu i možda potpuno drugačijeg raspleta samog turnira. Grešku S1mple-a, Nitro je iskoristio na najbolji način, iako je imao samo 17 hp-a.

Iako Astralis na kraju nije uspeo da savlada Vitality u polufinalu, Deviceov sjajan ACE doneo je Dancima važno izjednačenje na mapi koju su par minuta kasnije osvojili. Kada su Francuzi utrčavali na A sajt na Infernu, Device je na trenutak izgledao kao onaj iz prošle godine, ugasivši svu petoricu u roku od par sekundi. Ovaj fenomenalan potez zasluženo se nalazi na mestu broj 2.

Na mestu broj 1. morali smo da stavimo sjajan 1v4 clutch Twistzza u velikom finalu. Eko runde su bile kriptonit za Vitality u sinoćnem finalu, a ovo je bila jedna koja je potpuno preokrenula stvari za severnoameričku ekipu, bar što se tiče Overpassa. Twistzz je sa nerealna dva deagle pogotka stvorio sebi priliku da se bori 1v2, gde je još jednom samo dokazao svoj kvalitet. Uživajte u fantastičnim potezim Kanađanina, koji se zasluženo nalazi na mestu broj 1.

 

Related Articles