Skinovi koji vam daju “blagu” prednost | 1. deo

Skinovi koji vam daju “blagu” prednost | 1. deo

Iako je svima dobro poznato da je League Of Legends jedna od retkih besplatnih video igara koja je doživela ogroman uspeh koji je i dalje na istom nivou, stvari ipak baš i nisu takve kakve nam se čine. Kao što znate ovaj igra nudi dosta kozmetike koja se može kupovati IRL parama koje ne možete zaraditi igranjem igre. U ponudi su najrazličitiji skinovi za svaki segment ove igre. Okej, ovo do sada ste sve znali, ali da li ste znali da neki od tih skinova mogu uticati na igru i gameplay, iako su oni na izlged samo “obični skinovi”. U ovom tekstu ćemo pričati upravo o tim skinovima koju vam mogu dati blagu prednost u odnosu na ostale igrače koj nisu bili spremni da izdvoje novac za ovu igru.

Počećemo od Arcade Sona skina koji vam ne daje ogromnu prednost ali ipak u pojedinim situacijama može da vam znači. Naime, kada sona iskoristi svoj Power Chords skil animacija koja predje na neprijateljskog championa mnogo je jasnije vidljiva tako da ćete mnogo lakše moći da znate kada je protivnik debafovan.

Zatim sledeći skin koji smo odlučili da vam prikažemo jeste Mecha Aatrox kod koga će vaše oružje krenuti da sija drugom bojom kada vam je aktivna W magija što može dosta da vam znači jer ćete tačno znati u kom trenutku možete na nju da se oslonite.

Naredni top lane skin je Special Forces Gangplank koji je i te kako vredan pomena jer ima mnogo izraženiji zvuk kada vam ističu vaši burići što zaista može poslužiti kao veoma dobar indikator kako biste znali u kom trenutku da ih aktivirate i uradite dovoljnu količinu štete.

Kako bi Sonin skin bio potpun, ona mora imati i dobrog ADC-a, međutim dobar keri postaje još bolji ukoliko na primer poseduje Arclight Varus skin čije su sve magije znatno manje vidljive nego na default skinu za ovog heroja. Na primer ultimate ovog championa je na Arclight skinu znatno manje vidljiv jer ne ostavlja trag iza sebe i time ga čini mnogo težim za izbegavanje.

Poslednji skin koji ćemo vam u ovom tekstu prikazati je jedan od poznatijih skinova kada pričamo o ovoj temi. Naime reč je o skinu iBlitzkrank čija animacija za hook je mnogo brža nego što zapravo jeste i takođe kao i kod prethodnog skina, mnogo je manje vidljiva što ovu već dovoljno tešku magiju za izbegavanje čini još težom.

Naravno, ovo su samo 5 od mnoštvo skinova koje ćemo vam prikazati u ovom serijalu tekstova, tako da pratite našu stranicu jer vas veoma uskoro očekuje nova tura skinova za koje “vredi” dati pare!

Related Articles