Prijaviti se za ESPORTS MOBILE LEAGUE – najveće Clash Royal i Brawl Stars takmičenje na Balkanu

Prijaviti se za ESPORTS MOBILE LEAGUE – najveće Clash Royal i Brawl Stars takmičenje na Balkanu

Ukoliko želite da se oprobate protiv najboljih Clas Royale i Brawl Stars igrača, Esports Mobile League je ono što bi trebalo da vas zanima. Upravo je najavljena nova sezona Clash Royal lige, sada pod nazivom Esports Mobile League (EML). Nova sezona je nastavak prethodne lige, Royale Balkan lige, jedinstvene i jedine na ovim prostorima, koja se održala krajem prošle godine.

Organizacija je odličila da celu priču proširi na Jugoistočnu Evropu, tako da su uz Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru, Bosnu, Makedoniju, Sloveniju, Rumuniju i Bugarsku sada pod okvirom EML dodate i nove države čiji će se igrači voditi kao domaći u ovoj ligi. Dodate države su: Madjarska, Grčka, Albanija, Kipar, Moldavija i Turska. Zbog samog proširenja lige na Jugoistočnu Evropu, organizatori su promenili ime lige i izbacili Balkan iz imena.

Najavljena je i Brawl Stars liga, popularna igrica koja je izasla za globalno tržište pre šest meseci. MOBA koja bi mogla biti veoma zanimljiva prefsionalnoj sceni. Sve informacije o ligi i uputstva o prijavi možete pronaći na sajtu (www.royalebalkanleague.com), takođe i  na društvenim mrežama Twitter (@EmobileLeague), Instagram (@EsportsMobileLeague) i Facebook (@EsportsMobileLeague).

Prijave za Clash Royale su počele 9. juna i trajaće sve do 19. Juna, a što se tiče Brawl Starsa prijave ce biti dostupne od 1. Jula.

Related Articles