Evil Geniuses i TNC Predator obezbedili Top 6 na Mejdžoru u Kuala Lumpuru

Evil Geniuses i TNC Predator obezbedili Top 6 na Mejdžoru u Kuala Lumpuru

Prethodnog dana odigrala su se samo 2 meča na Mejdžoru, pa nam sad preostaje još samo 6 ekipa na turniru.

Četiri ekipe se nalaze u gornjem delu žreba, a EG i TNC u donjem delu žreba čekaju poražene iz tih mečeva. Sutradan prvi meč će biti između Team Secreta i PSG.LGD-a, 2 ekipe koje su i dalje bez poraza na ovom turniru. Ovo može biti veoma zanimljiv duel u kojem ne možemo reći da je i jedna ekipa favorit, iako je Team Secret u fenomenalnoj formi, kinesku ekipu ne smemo potceniti.  U drugom duelu gornjeg dela žreba sastaće se NiP, koji je u zanimljivijem duelu savladao EG i Virtus Pro koji je ubedljivo savladao Fnatic u svom prethodnom meču. U ovom duelu ruska ekipa je definitvno favorit, ali ne bi bilo čudno da ppd ponovo iznenadi sa svojom ekipom.

TNC je nakon lošeg starta u grupi, gde su poraženi u oba meča, vezao 3 pobede da bi se našao u TOP 6 na ovom turniru. Nakon što su razbili Pain gaming u prvom meču donjeg dela žreba, slavili su protiv Alliance-a, da bi u poslednjem duelu napravili iznenađenje savladavši ViCi Gaming.

Evil Geniuses su u jednom tesnom meču izubili od NiP-a, pa su se našli u donjem delu žreba i u borbi za život na ovom turniru. Tamo su se sastali sa rivalom iz Severne Amerike, Forward Gamingom. Još jednom smo gledali veoma uzbudljiv meč, ali ovog puta EG je izašao kao pobednik. Nakon toga sastali su sa Fnaticom, sa kojima su ipak imali znatno manje problema, s obzirom da su u tom duelu pobedili rezultatom 2-0.

Sutra ćemo moći da gledamo 3 meča, a prvi će početi oko 05:00 po našem vremenu.

Related Articles