Novi apdejt za Fortnite donosi turnire i Quadcrasher vozilo

Novi apdejt za Fortnite donosi turnire i Quadcrasher vozilo

Nakon dosta tizovanja i gomile curenja informacija, novi apdejt, nazvan v6.10, za Fortnite: Battle Royale je stigao i sa sobom donosi neke elemente koje smo dugo čekali.

Jedan od njih je Quadcrasher vozilo koje je dosta uzbudljivije od ATK vozila pogotovu zbog činjenice što poseduje direktan boost koji mu m+omogućava da probija strukture i tako ostavi neprijatelje ranjivim ako su spas potražili iza zida.

Ono što je baš nedavno zvanično otkriveno i o čemu se govorilo već mesecima unazad je dodavanje mogućnosti igranja turnira bez obzira na to koji ste skill i bez prethodne prijave. Potrebno je samo posetiti sveže dodati Events tab i priključiti se u jedan od dostupnih turnira, a prvi će postati dostupan od 16. oktobra popodne.

Od drugih promena, developeri su dodatno poradili na performansama igre, pre svega kod konzola, a što se tiče oružja, Port-a-Fortress granata je privremeno onemogućena kako bi se ispravili bagovi. Uz to, apdejt je doneo i gomilu skrivenih stvari o kojim ćemo vam pisati uskoro.

Related Articles