Prva titula za Janka kao trener MIBR-a

Prva titula za Janka kao trener MIBR-a

Tokom ovog vieknda mogli smo da gledamo Zotac Master Kup u kojem se takmičilo 8 ekipa, a u finalu Team Kinguin je poražen od ekipe Made in Brasil.

Veliko finale se igralo na 3 dobijene mape, a glavni favorit za osvajanje je opravdao svoj status veoma ubedljivom pobedom.  Za našeg Janka ”ynk” Paunovića ovo je bio prvi turnir kao novi trener brazilske ekipe, a odmah su startovali saradnju osvajanjem titule. Ovo je prva pobeda ovog sastava na nekom turniru još od kraja prošle godine. Videlo se dugo da ovom sastavu treba osveženje, a dolascima Tarika ‘tarik’ Celika i Janka, očekujemo da vidimo novu vatru u ovom timu.

U velikom finalu u borbi za 200 000$ sastali su se sa ekipom Kinguin koju predvodi bivši član Virtus Pro-a Taz. Kinguin je do finala savladao Tyloo i Ghost, ali u finalu nisu uspeli da pruže bilo kakav otpor. Fallen je bio sjajan na celom turniru, a u finalu je lagano vodio svoj tim do pobede sa ubedljivih 3-0. Od mapa gledali smo Dust 2,Cache i Train, a samo na Cache-u smo mogli da vidimo bilo kakva uzbuđenja, pošto je na toj mapi MIBR slavio sa 16-14. Druge 2 mape bile se dosta ubedljivije pa je Kinguin uspeo da osvoji samo 7 rundi.

Kapiten ekipe Gabriel “FalleN” Toledo je pored trofeja dobio i nagradu MVP-a, iako su i Stewie2k i Coldzera takođe imali sjajan turnir. Ovo je četvrti put za Fallena da osvaja nagradu za najboljeg igrača, ali ovo mu je prva još od BLAST Pro Serije  u Kopenhagenu 2017. godine.

Related Articles