Hunterace vezao dve HCT titule zaredom, nakon Seula, pala je i Italija!

Hunterace vezao dve HCT titule zaredom, nakon Seula, pala je i Italija!

Norveški Hearthstone igrač Kasper “Hunterace” Noto, pokazuje nam ovih dana da je je u vrhunskoj formi, i učinio je ono što je u kartičnim igrama jako retka i neverovatna stvar – osvojio je dve premijer titule jednu za drugom u manje od mesec dana!

Najpre je početkom juna odneo titulu u Seulu u konkurenciji od 124 vrhunska igrača iz celog sveta, a zatim je taj uspeh ponovio u Italiji – ovoga puta u neverovatnoj konkurenciji od 362 prijavljena takmičara, u potpuno otvorenom Swiss formatu.

Ovo mu je donelo zaradu od novih 6500 dolara, pa je u samo mesec dana zaradio ukkupno 13 000 od HCT titula.

Ovo ujedno još jednom potvrđuje mišljenje mnogih, a to je da je Swiss format verovatno i najbolji format za velika Hearthstone takmičanja. Treba pomenuti i odličan rezultat koji je napravio justsaiyan, a to su dva plasmana u Top 4 u Seulu i Italiji.

Ukoliko vas interesuju deck liste igrača, možete ih nađi i preuzeti na ovom linku, u veoma uredno poređanom folderu po abacednom redu.

Nažalost, HCT Italija će zbog tehničkih problema i veoma, veoma loše produkcije kod publike ostati upamćena u donekle crnom svetlu, jer je strim bio praktično nepodnošljiv za gledanje, pa se nadamo da ćemo ubuduće izbeći ovakve probleme na vrhunskim Hearthstone takmičenjima.

 

Related Articles