Tempo Storm Psalm se povlači iz HotS-a radi Fortnite karijere

Tempo Storm Psalm se povlači iz HotS-a radi Fortnite karijere

Pravo niodkuda i potpuno neočekivano nam stiže informacija da će najbolji severnoamerički HotS tim ostati bez svog DPS igrača, Psalma.

Nismo sigurni da li Pslam napušta Tempo Storm, ali svakako napušta profesionalni HotS, kako bi nastavio svoju esport karijeru igrajući Fortnite.

Ovo je on lično izjavio sinoć u podužem Tvitu gde priča o svojoj ljubavi prema sceni i igri, ali i da se, kako kaže, jako navukao na Fornite i da misli da je dobar i da će imati šanse da tu napravi karijeru.

Ne možemo da se otmemo utisku da je ovde u pitanju samo jurnjava za trenutno popularnim trendom, ali mu svakako želimo sreću u nastavku karijere i pokušaju da se oproba u nečemu novom.

Ipak, mislimo da se iza svega krije već dogovoreni sponzorski ugovor, jer je jako čudno da neko napušta stabilnu poziciju u najjačem NA timu, radi odlaska “u prazno” i jurenja karijere u igri koja, ma koliko popularna, i dalje nema razvijenu čak ni esport scenu.

Ovo psalmu nije prva avantura van HotS-a, jednom je probao da ode u Overwatch, ali tu nije uspeo, pa se vratio na HotS scenu.

Ceo tvit možete pročitati na ovom linku.

Related Articles