Sanhok mapa stigla u PUBG i sa sobom donosi ekskluzivno oružje

Sanhok mapa stigla u PUBG i sa sobom donosi ekskluzivno oružje

Samo par dana pre nego što zvanično debituje u PUBG, Sanhok mapa je dostupna igračima zajedno sa 15. apdejtom otkako je napušten Early Access, koji donosi par zanimljivih novina i oružje ekskluzivno za ovu tropsku mapu.

Sanhok mapa će doneti znatne izmene u dosadašnji gejmplej igre, pošto je četiri puta manja od mapa koje smo do sada imali, a broj igrača po meču je isto 100. Pošto će isti broj igrača biti na dosta manjoj površini očekuju nas dosta brže borbe sa uzbudljivijim završnicama.

Pošto se radi o manjoj mapi, developeri su izmenili trajanje i funkcionisanje zona, tako da ovde plava zona ima duže vreme sužavanja a vreme između stagnacije dva kruga je kraće po trajanju. Developeri su izmenili i način renderovanja kako bi mapa bila što bolje optimizovana, a kako bi bitke bile još brže, developeri su povećali mogućnost nalaženja oružja na mapi.

Sanhok ima par lokacija od interesa koje će uvek privlačiti igrače, poput pećine, razrušenog hrama, hotela, pristanište(luku) i druge zanimljive lokacije inspirisane Tajlandom koje možete videti u trejleru ispod.

Ekskluzivno oružje koje ćete moći da nalazite samo na Sanhok mapi je QBZ95 koji menja SCAR-L i sa sobom nosi 30 metaka 5.56 kalibra u šaržeru, a kapacitet se može proširiti i na 40 metaka.

U pogledu gejmpleja sada će se preciznost dosta smanjiti tokom kretanja, zato što se preciznost neće menjati momentalno kao do sada već će biti realistično. Igrači koji ugrabe “pileću večeru” će imati i 8 sekundi kako bi to proslavili na prigodan način. Osim toga, selektor mapa je sada blago izmenjem te se može birati samo između Sanhoka sa jedne strane i Erangela i Miramara sa druge.

Related Articles