LoL: Najviše izmena u peču 7.11 dobiće ARAM

LoL: Najviše izmena u peču 7.11 dobiće ARAM

ARAM, tj. All-Random-All-Mid mod izašao je 2012. godine i od tad je dobijao samo sitnije izmene, zbog čega je rešeno da u peču 7.11 dobije najviše izmena do sad.

Ovo su izmene koje nas očekuju:

1) Glavna stvar kod ARAMa je ta da dobijamo random heroje, što ponekad može da bude loše. Opcija re-roll služi kako bi igrači mogli da zamene heroja kojeg su dobili, ali novi heroj može da bude još gori od prvog, zbog čega će biti uvedena opcija gde ćete moći da vidite vaše i saigračeve re-rollovane heroje.

2) Druga izmena biće bitnija početnicima ili igračima koji nemaju puno kupljenih heroja. Pored kupljenih heroja, u izboru će biti i heroji iz poslednje tri rotacije, što znači da ćete pored vaših heroja imati i dodatnih 42. Pyke-a ćete moći da vidite na rotaciji i na ARAMu kada bude izašao.

3) Na početku gejma biće napravljene base gates, tj. ograde koje će učiniti da svi igrači krenu u istom trenutku, kada se otvore kapije.

4) Manje izmene desiće se tokom Bilgewater event-a, koji će uticati na ARAM mapu. Tokom tog eventa, item Warmog’s Armor biće skroz uklonjen sa ovog moda. Ako se igračima bude igrao ARAM i bez tog itema i budu bili pozitivni rezultati, postoji mogućnost da taj item zauvek bude uklonjen sa ovog moda.

5) Dark Harvest će takođe dobiti sitnije izmene, jer je prejak za ovaj mod.

6) Tri nova itema biće ubačena u ARAM:
Ghostwalkers – nove boots koje rade poput Kaynovog Shadow Step (E skila), što će omogućiti ulaženje i hodanje kroz zidove;
Spectral Cutlass – ovo je item za AD heroje, koji će učiniti da vrati heroje na ono mesto sa kojeg su aktivirali item prvi put;
Bloodletter’s Veil – davaće vam shield kada radite damage sa skilovima.

7) Opcija Surrender moćiće ranije da se aktivira, kako bi igrači brže mogli da se predaju.

8) Biće još sitnijih izmena koje će uticati na early game i level-ovanje.

Ove izmene očekuju nas u peču 7.11, zajedno sa izlaskom novog support heroja – Pykea.

Related Articles