HotS: Stigla je Maiev, nerfove dobili Genji, Greymane i Hanzo

HotS: Stigla je Maiev, nerfove dobili Genji, Greymane i Hanzo

Stigao je patch 2.30 u Heroes of the Storm, a sa njim i legendarna Night Elf Wardenka, Maiev Shadowsong, assassin sa armorom i puno HP-a, specijalizovan da ograničava kretanje protivničkim herojima i nanosi veliki AoE burst damage.

Pored novog heroja, patch nam donosi i nerfove za tri dežurna krivca na profesionalnoj Heroes of the Storm sceni. Genji, Greymane i Hanzo su dobili sitne promene koje bi trebalo da ih našteluju tako da ne budu previše surovi kada igrate protiv njih, ali da ipak i dalje budu dovoljno korisni, i pozdravljamo ovaj nov pristup Blizzarda, da heroje balansira “po malo” umesto naglo i tako ih potencijalno zakopa ispod nivoa korisnosti.

Hanzu je značajno nerfovan problematični talenat Sharpened Arrowheads, Genji je dobio oslabljen Dragonblade (R), dok je Greymaneu nerfovano Q.

Značajne promene dobio je Malthael, neko će reći nerfove, ali ipak mislimo da je pre svega promena u pristupu heroju. Ideja je da se više ne oslanja previše na Tormented Souls kako bi nanosio svoj Trait, već da to može da radi stalno i praktično bez ikakve potrošnje mane, ali će zato sama moć Traita ponovo biti smanjena, kako u šteti koju nanosi, tako i u lečenju sa Q.

Nismo još sigurni šta da mislimo o ovim promenama na Malthaelu, i još je rano da ih nazovemo nerfom ili bafom, ali svakako predstavljaju značajne promene koje će zahtevati i promenu u stilu igranja.

Triglav Protector na Volskaya Foundry je dobio određena poboljšanja koja bi trebalo da daju više inicijative igračima da stave dva igrača unutra, jer je do sada bila praksa da se praktično više isplati imati samo vozača unutra, ali ne i gunnera. Videćemo da li će to biti dovoljno da se pojača generaalna moć Protectora ili će i dalje biti jedan od najgorih Objectiva u igri.

Detaljne brojke i promene koje nam je doneo ovaj patch, možete pronaći prateći ovaj link na zvaničnoj Battle.net stranici.

Zajedno sa ovim patchom, stigla je i Lunarna Nova Godina u HotS, koja nam donosi specijalne kvestove, i gomilu novih kozmetičkih predmeta, a više o tome možete pročitati na ovom linku.

administrator

Related Articles