Stiže lunarni festival u HotS

Stiže lunarni festival u HotS

Večeras ili kasno noćas (utorak na sredu) startuje Lunarni festival u Heroes of the Storm, specijalni događaj povodom kineske nove godine, koji se već tradicionalno obeležava i u Blizzardovim igrama.

Tim povodom stižu nam potpuno novi Lunarni skinovi, Lunarni Keal’thas, Zul’jin, Sylvanas, Li Ming, Jaina, Illidan, Azmodan i Cassia, ali se isto tako vraćaju i oni stari iz prošlih godina, pa ih za ovo kratko vreme možemo ponovo kraftovati ili dobiti u kutijama.

Pored novih skinova tu su i dva nova mounta, Lunarni Guardian i Skyrocket, kao i gomila novih sprejeva, emotikona i portreta.

Loot chestovi tokom događaja će garantovano sadržati barem po jedan predmet iz lunarne serije, tako da spremite svoje heroje za levelovanje, svaki level znači i novi lunarni predmet!

Tu je i novi Brawl, Lunar Rocket Racing, gde ćemo se trkati na raketama i koji nam stiže u petak rano ujutru.

Lunarni događaj će trajati od 6. februara do 5. marta, a tokom njega obavezno rešavajte i ove specijalne kvestove,  kako bi dobili predmete na dnu vesti.

Da li ste spremni za lunarni event? Mi jesmo! Više detalja i slika pogledajte na zvaničnoj stranici događaja, ali i u ovom In-Development tekstu na linku, gde možete videti praktično sve nove skinove i njihove varijacije.

 

administrator

Related Articles