Igrači odabrali heroje za Samsung Galaxy skinove?

Igrači odabrali heroje za Samsung Galaxy skinove?

Iako je Worlds sezone 7 završen još u oktobru prošle godine, ostala je još jedna stvar da se odradi vezana za njega. Kao i svake godine, pobednik svetkog LoL prvenstva dobiće set skinova u igri napravljeni po naliku na logo tima. Pojedini igrači šampiona, ekipe Samsung Galaxy, odabrali su svoje skinove još u novembru, a kako navode pojedini izvori, preostali igrači su svoje odluke doneli u toku ove nedelje, pa bi Riot uskoro trebao započeti pravljenje ovih skinova.

Četiri igrača novog svetskog LoL šampiona izabrali su svoje heroje skoro pa po završetku samog svetskog prvenstva, a kako navode pojedini Esports mediji, preostala dva igrača doneli su odluku o svom izboru. Za sada se zna da će Samsung Galaxy skinove dobiti Rakan, Xayah, Taliyah i Gnar. Ostalo je još da Ambition i Haru zvanično izraze želju o SSG skinu. Njih dvojica žele da Worlds skin dobiju Jarvan i Eureal, što bi značilo da ćemo prvi put imati prilike da vidimo da heroj ima dva Worlds skina.

Ostalo je još da dobijemo zvaničnu potvrdu o tome koji heroji će zasigurno biti deo Samsung Galaxy skin seta, a skinove možemo očekivati sredinom godine, kada se skinovi sa grbom pobedničke ekipe puste u LoL prodavnicu.

subscriber

Related Articles