WoT – Februar

WoT – Februar

Februar je kratak mesec, ali to ne znači da ćemo zbog toga imati manje sadržaja. Šta više, biće ih više nego prošlog meseca.

Za početak, tu je Top of the Tree koji traje tokom celog meseca. Ovog meseca će se u centru pažnje naći francuski tenkovi koji vode do, relativno novog AMX M4 mle. 54 teškog tenka.

Onda imamo specijale koji će trajati po nedelju dana.
Svakog vikenda će različiti tip tenka imati dodatne bonuse i popuste.

  • 3–5 februara: Teški tenkovi
  • 10–13 februara: Srednji tenkovi
  • 24–26 februara: Lovci na tenkove

Ali to nije sve! U narednim intervalima ćemo imati dodatne maratone i vikend specijale:

4–18 februara imamo mini maraton. Cilj je sakupiti dovoljno tokena, rađenjem dnevnih misija i na kraju maratona dobijate premijum vozilo! Još nije otkriveno o kom vozilu je reč ili kog će tiera biti.

6–28 februara – Kineska nova godina: Specijal je, kao što ime kaže, posvećen Kineskoj novoj godini. Tokom ovog perioda imate masivne bonuse za dotičnu naciju.

14–18 februara – Dan zaljubljenih (Valentine): Ovaj vikend će proći u znaku dana zaljubljenih ili onih koji vole vino, šta god da vam više odgovara. Wargaming ne želi da mnogo odaje o ovom specijalu, ali kažu da neće biti ljubavnih poezija.

19–23 februar – Supply raid: Ako ste učestvovali u januarskom specijalu onda znate šta da očekujete. Niste? Sve informacije možete naći u našem prethodnom članku.

Ne zaboravite da u februaru dolazi patch 9.22, a u martu patch 1.0. Patch 9.22 možemo očekivati na početku meseca u periodu između 6. i 10. februara.

 

subscriber

Related Articles