NALCS: 100 Thieves i Echo Fox ostali neporaženi

NALCS: 100 Thieves i Echo Fox ostali neporaženi

Polovina drugog kola NALCS-a je odigrana, a posle tri meča u američkoj LoL ligi, ekipe 100 Thieves i Echo Fox ostali su neporaženi. Do svoje prve pobede stigao je i TSM, dok je CLG i dalje bez dobijenog meča.

U prvom meču večeri, novoosnovana ekipa Clutch Gaming nanela je CLG-ju treći poraz u ligi. Meč je obeležila prva penta mid lejnera CG-ja, Febivena, koji je u svojoj tek trećoj partiji u Americi uspeo da odnese svih 5 ubistava u teamfight-u. Do prve pobede u ligi došao je aktuelni prvak, TSM, koji je posle 60 minuta savladao poslednjeplasirani Optic Gaming, a priliku da u potpunosti popravi utisak od prošle nedelje imaće večeras u duelu protiv Echo Foxa. Echo Fox je trenutno neporažena ekipa. Iz 3 meča imaju tri pobede, a u jako uzbudljivom meču noćas je pao Cloud9, nakon backdoor-a. Neporažena je ostala i ekipa 100 Thieves, koja je savladala tim Liquid, a prvi dan zatvorio je meč između FlyQuesta i Golden Guardiansa, koji je otišao u korist ekipe FlyQuest.

Drugi dan NALCS-a biće ispunjen zanimljivim mečevima. Program otvaraju TSM i Echo Fox, zatim će se obračunati Cloud9 i 100 Thieves, a drugo kolo zatvara duel između Liquida i Clutch Gaminga.

subscriber

Related Articles