HotS: Blaze Spotlight video!

HotS: Blaze Spotlight video!

Čini se kao da je dugo Nexus čekao na heroja kao što je Firebat. Na prvi pogled Blaze se čini prezabavnim i sigurni smo da će se svideti svima.

Blaze je četvtri po redu range Warrior, ali prvi iz redova Terrana. Definitivno neće upasti u koš main-tankova, ali će vrlo zanimljivo videti range Bruisera u akciji. Spremite se za mnogo vatre i zabave!

Pyromania, daje mu 25 armora i aktivni “Burning rage” talenat koji pali sve neprijatelje u njegovoj blizini. Poprilično dugačak cooldown može da se smanjuje sa njegovim Q za svakih 5 sekundi po pogođenom heroju, što daje Blazu češći sustain.

Flame Stream (Q) ispaljuje još vatre koja pravi štetu prvom neprijatelju. Takođe, ova magija ima sinergiju sa sledećom, slično kao što Trait ima veze sa Q.

Oil Spill (W) kao što i samo ime kaže, omogućava Blazu da prosipa ulje po terenu koje usporava neprijatelje. Naravno poznato je da kada ulje dođe u dodir sa vatrom ono se zapali, pa tako Blaze može sa svojim Q da zapali ulje koje pravi dodatnu štetu neprijateljima. Na sve to, ako niste do sada skonatli Blaze mnogo voli vatru, tako da ukoliko stoji u zapaljenom ulju Blaze se leči na svake 0,3 sekunde. Dakle ova magija je 3 u 1. Solidan CC, dobar wave clear (pogotovo za tenka) i sustain tokom borbe.

Jet Propulsion (E) je pravo sredstvo za inicijaciju, ali i za bekstvo (Kappa). Nakon 0.5 sekundi Blaze juriša ka svojim neprijateljima stunujući ih za 1.25 prilikom udarca. Sjajna stvar kod ove magije je što zanemaruje minione, tako da možete pravo da se ustremite ga neprijateljskim herojima.

Oh dobri stari Terranski bunkeri. Bunker Drop (R) je prvi Heoric izbor i mnogo je zanimljiv. Blaze postavlja Bunker u koji mogu da uđu svi saveznički heroji. Heroji kada izađu iz Bunkera dobijaju 25 armora, a dok su unutra mogu da koriste Flamethrower kako bi pravili štetu neprijateljima. Bunker traje 10 sekundi ili dok se ne uništi.

Combustion (R) je tu za dodatni Crowd Control. Blaze channeluje ovu magiju nekih 2.6 sekundi. Što duže se puni to će biti veći Slow kao i damage. Ipak imajte na umu da je Blaze usporen za 50% tokom ovog procesa. Oba Heroica su jako zanimiljiva i menjaće se izbor od situacije do situacije.

Blaze je dostupan na PTR serveru, a na videu ispod možete pogledati njegov Spotlight:

 

subscriber

Related Articles