Snow Brawl – zima donela grudvanje u Nexusu!

Snow Brawl – zima donela grudvanje u Nexusu!

Iako kalendarska zima nije donela sneg napolju, barem u HotS-u možemo da se grudvamo! Cursed Hollow barem na nedelju dana postaće pravo dečije igralište. Navucite vaše rukovaci, jer novi Brawl može da počne!

Snow Brawl je (novi) stari Brawl u okviru Winter Veil festivala. Prošle godine smo već igrali ovaj Brawl u standardnoj rotaciji, s tim što je ovog puta malo izmenjen – možemo da pravimo sneška belica! Pravila Brawla su sledeća:

Birate jednog od tri random heroja. Postoje dve vrste grudvi koje možete da pokupite jednostavnim prelaženjem pored njih. Fluffy grudva je brza i odlična za single target, jer zanemaruje građevine i minione. Heavy grudva je više za AoE damage, usporava neprijatelje,  ali je još bolja za wave clear jer pravi dupli damage na Non-Heoric metama. Grudvu kada pokupite možete da je bacite na komandu F.

Sneška belića pravite tako što ga pogodite sa bilo koje dve grudve i on počinje da se bori za vas. Pravi lep damage, ali je ograničen vremenski. Ipak nije toliko hladno u Nexusu.

Da zabava bude još veća Raven Lord je odlučio da u prazničnoj atmosferi deli Tribute šakom i kapom, pa se tako oni pojavljuju periodično po celoj mapi. Čak i više Tributa mogu da budu aktivirani u isto vreme. Grudve vam se nalaze oko svakog mesta za Tribute, oko građevina i kampova, tako da nikada neće ostati bez “municije”.

Tri Brawla donose sam Winter Veil Loot Chest. Ipak imamo jednu malu zamerku. Show Brawl može da potraje i malo duže nego što je planirano, pa će vas verovatno brzo zasititi jer ćete imati utisak kao da igrate normalnu partiju.

 

subscriber

Related Articles